štvrtok 29. júla 2010

Charitatívna akcia NEONATAL - charity project NEONATAL

Mojou najnovšou aktivitou je charitatívna akcia NEONATAL, zameraná na šitie zavinovačiek, čiapočiek a pletenie ponožtičiek pre predčasne narodené detičky v nemocniciach a klinikách. Celé sa to ešte len rozbieha, ale už mám ďalších 30 záujemkýň a pomaly tvoríme pre prvú nemocnicu.

My latest activity is a charity project NEONATAL - we´re sewing swaddling clothes and caps, and knitting little socs for prematurely born children in hospitals and clinics. There are 30 women already ready to help with it, so we´re preparing little things for the first hospital.

Charity project Photoalbum - album akcie

streda 28. júla 2010

Dovolenka na Liptove - Holiday in Liptov and High Tatras

Minulý týždeň som strávila na Liptove, v malebnej dedinke Liptovský Ján. Penzión Una nás privítal tradične skvelými službami a kuchyňou, a pri výletoch sme si užili aj Vysoké Tatry.

We (me, my parents and a friend of mine) spent last week in Liptov, in a picturesque village Liptovsky Jan (North Slovakia). Family hotel Una supplied traditionally great services and excellent cuisine, and we also visited High Tatras.

Penzión Una - Family hotel Una





Liptovský Ján - the village Liptovsky Jan











Vysoké Tatry - High Tatras



















nedeľa 25. júla 2010

Swap LETO - SUMMER block swap

Nedávno som organizovala swap s témou LETO a musím povedať, že sa celkom vydaril. Mnohé boli len začiatočníčky, ale vyšlo to!

I´ve organized a swap and the theme´s been SUMMER. Many girls are beginner quilters, but look at the result!





My blocks...